Hamnen i Portofino, Italien

Om Resetips

Resetips målsättning är att med några snabba knapptryckningar ge dig marknadens bästa råd om resmål, billigt flyg och billiga hotell. På samma sätt ger vi också råd om mest prisvärda affärsklass, kryssning eller resort-resmål.

Vem skriver vi för?
Du som vill hitta ett nytt resmål kan få inspiration på här på Resetips. Vill du veta hur man hittar den bästa eller billigaste flygbiljetten hittar du information här. Vi hjälper dig att undvika dyrbara misstag när du planerar och bokar din resa.

Hjälp oss hjälpa dig
Resetips är en oberoende sajt. Sajten lever på intäkter från annonser och hotellbokningar. Boka ditt hotell via oss så hjälper du oss att fortsätta leverera bra resetips. Det kostar inget extra för dig att boka hotell via oss, men för oss gör det stor skillnad.

Vår redaktion

bo sjosten profile

Bo Sjösten

CHEFREDAKTÖR

Resenär, fotograf, ingenjör. Bo började sin karriär som globetrotter tidigt, som son till en flygare. Efter att har rest runt till jordens alla hörn tog han sin civilingenjörsexamen och slog sig ner i Kalifornien. Bo har jobbat som hårdvaruingenjör, mjukvaruingenjör, teknisk support, försäljare, VP Engineering, och VD för ett antal teknologiföretag, ständigt varvat med resande och fotografering. På Resetips är Bo huvudansvarig för den tekniska biten, men också en flitig artikelbidragare.

jan ohlsson profile

Jan Ohlsson

SKRIBENT

Redaktör för resetidningen Travelnet Magazine i 13 år, reporter inom flyg-och resor, med analys- och trendartiklar som specialitet, sedan drygt 25 år på bl a Svenska Dagbladet, Stand By och Resflex och som frilans till åtskilliga resemagasin. Som tidningsmakare producerat åtskilliga inflight-magazines för bl a flera svenska charterflygbolag, arbetat som informationsdirektör på Transwede Airways, ett av våra tidigaste lågprisflygbolag, även arbetat flera år på SAS och SAS Media samt som pr-konsult inom flyget och resebranschen med diverse projekt.

Björn Gustavsson, journalist

Björn Gustavsson

SKRIBENT

Björn Gustavsson, född 1956, kultur- och resejournalist, har dessutom publicerat ett tiotal böcker. Driver ett privat kulturhus i Dalarna; Ovanmyra kulturhus (ett stort f.d. missionshus i norra Siljansbygden), där det arrangeras musikaliska och litterära evenemang, främst under sommarhalvåret.

ava1

Kanske du?

SKRIBENT

Vi letar alltid efter duktiga reseskribenter. Har du några artiklar och bilder som du tycker skulle passa här på Resetips så hör gärna av dig.